Bejelentés


Shaolin masszázs Nem csak shaolin szerzeteseknek....


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Nyomó-gyúró:

Shaolin masszázs!

 

Frissített információk a: http://www.shaolinmasszazs.hu/

 

 

A shaolin nyomó-gyúró masszázs

A siacu pontnyomásos masszázs

Prána vagy reiki energia kezelés

Ajánlott shaolin masszázs csomagok közösségek részére

 

Az első shaolin masszázs kezelés most majdnem ingyen! Csak a helyiség árát kell kifizetni! (Pécs belváros: 500 Ft, Uránváros: 1000 Ft)

Januári és februári bérlet akció: négy shaolin masszázs kezelés áráért, öt masszázst kap, Igénybe veheti 1-2 fő! Vagyis kedvező: 4000 Ft/fő/ kezelés. Valamint ugyan ebben az árban kérhet siacu masszázst, vagy reiki kezelést is!

 

(Az ajánlat érvényes: 2014, február 28 -ig, vagy a szabad időpontok beteltéig, a kedvezmények nem összevonhatóak!!!)

 

A mai pörgős világban sokszor nem gondolunk arra, hogy ahhoz hogy testünk magas hatásfokon és tökéletesen működhessen; ugyanúgy karbantartásra van szüksége; mint egy  a testünkhöz képest lényegesen egyszerűbb gépnek, pl.: kerékpárnak, autónak, stb…  A  shaolin masszázstechnika, mellyet sokan tradicionális japán (vagy: yumeiho, korokan, táltos) masszázsként  ismernek, 3 egészségmegőrző – regeneráló módszer hatékony ötvözete. A speciális nyomó-gyúró masszázs alkalmazása ellazítja és új életre kelti a feszült, fáradt izomzatot. Akupresszúrás pontokat, meridián vonalakat kezel, serkenti a test energiakeringését, valamint fokozza az öngyógyító méregtelenítő folyamatok beindulását. A masszázst elsősorban mozgásszervi panaszok kezelésére-enyhítésére alkalmazzák, de sportteljesítmények fokozására, betegségek megelőzésére és kialakult betegségek gyógyítására, stresszoldásra is kiválóan alkalmas!

 

Idézet  Az Ember, mint energia rendszer cikkből: A meridiánok rendszere, azaz az energia csatornáink, vezetékeink komplett rendszere:

Az auránkon és csakráinkon át testünkbe kerülő energia a meridiánjainkon, vagyis az energia csatornáinkon átáramlik a szerveinkhez. Tehát ezek az energia csatornák az energia áramlásának színterei. Az egészség keleti fogalma: az életerők, s  az életenergiák szabad áramlása. A betegség ezen áramló energiák megrekedése és elakadása.

 

Vagyis minden egyensúlytalanság, betegség, diszharmónia, az energia áramlás lassulására vezethető vissza. A meridiánok energia áramlásának zavara legalább két szervben okoz problémát, az egyikben hiányt, a másikban többletet okoz. Így egy tünet mindig egy jelzés is az energetikai állapotunkról, ezért a kezeléss nem a tünetekre irányul, hanem igyekszik megterem- teni az energetikai egyensúlyt  (pl. shaolin, vagy siacu masszázzsal, energetikai kezeléssel, akupunktúra, akupresszúra, reflexológia alkalmazásával).

Eredetileg Shaolin harcművészek alkalmazták testi-szellemi teljesítőképességük fokozására és egészségük megőrzésére. A mai időkben: főként az egészségmegőrzésére, a stresszes területek oldására; valamint a testi-lelki egyensúly visszaállításának hatékony gyógyító módszere! A kezelés célja a test szimmetriájának megteremtése, így szinte bármilyen tünet esetén alkalmazható.

Különösen hatékony különböző gerinc- és mozgásszervi betegségeknél, menstruációs fájdalmak enyhítésére, különböző eredetű fejfájásoknál, kimerültség, stresszes életvitel ellensúlyozására, immunrendszerünk megerősítésére!

Teljes kezelés: 50-55 perc! A teljes test nyomó-gyúró masszázsa, minden fő meridián kezelését és az összes főbb ízület igazítását foglalja magába. Tradicionálisan ruhában történik, (praktikus: kényelmes pamut póló és szabadidő ruha) talajra helyezett matracon, tatamin.

 

A árak:


5000 Ft Pécs belterületén.

 

Bérletes kedvezmény:


10 alkalmas: 4500/ kezelés


20 alkalmas: 4000/ kezelés

 

Kapcsolat – bejelentkezés


Íme egy másfél perces rövidfilm a shaolin masszázsról:

 

Íme egy másfél perces rövidfilm a shaolin masszázsról

http://www.youtube.com/watch?v=pDWOrZocKwY

 

Kiszállást vállalunk Baranyában üzemanyag térítés mellet. Telefonos bejelentkezés, hölgyek masszírozása: Judit: 06-20/ 237-7037 és az Urak kezelése: Róbert: 06-70/ 445-3701

A közeljövőben tervezünk fix  Pécs belvárosi helyszínt is!


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!