Bejelentés


Shaolin masszázs Nem csak shaolin szerzeteseknek....


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Nyomó-gyúró mélymasszázs, javasolom, ha fokozottan stresszes a munkája, statikus (monitor előtt ülő), vagy fokozott a fizikai terhelése munka közben!

 

Frissített információk:


Ajánlott munkahelyi shaolin masszázs csomagok, árak közösségek részére

 

A shaolin masszázs terápia az alábbi tünetek, betegségek esetén hatásos (gyermek és felnőtt korban  egyaránt):

 

Stresszből, statikus vagy fokozott fizikai terhelésből adódó háti, derék, csípő vagy lábfájdalmai vannak, csigolya- vagy medence-eltolódások, gerincferdülés.

Váll és nyakfájdalmak, fizikai, szellemi kimerültség, lumbágó, gerincferdülés, tartáshibák esetén, vagy ha sportolás okozta izom fáradtság kínozza. Gyerekek gyors növekedéséből, szellemi vagy fizikai túlterheléséből adódó tartás problémák.

Vérnyomásproblémák, tüdő és szívproblémák, erős menstruációs fájdalmak.

Különböző eredetű fejfájás, szédülés, gyomor, epe, vagy ha bélproblémák okoznak gondot!

 

A mai pörgős világban sokszor nem gondolunk arra, hogy ahhoz hogy testünk magas hatásfokon és tökéletesen működhessen; ugyanúgy karbantartásra van szüksége; mint egy  a testünkhöz képest lényegesen egyszerűbb gépnek, pl.: kerékpárnak, autónak, stb…  A  Shaolin masszázstechnika, mellyet sokan tradicionális japán masszázsként ismernek, 3 egészségmegőrző – regeneráló módszer hatékony ötvözete. A speciális nyomó-gyúró masszázs alkalmazása ellazítja és új életre kelti a feszült, fáradt izomzatot. Akupresszúrás pontokat, meridián vonalakat kezel, serkenti a test energiakeringését, valamint fokozza az öngyógyító méregtelenítő folyamatok beindulását. A masszázst elsősorban mozgásszervi panaszok kezelésére-enyhítésére alkalmazzák, de sportteljesítmények fokozására, betegségek megelőzésére és kialakult betegségek gyógyítására, stresszoldásra is kiválóan alkalmas!

A shaolin masszázs során a test izmai ellazulnak, az egész szervezet felélénkül, a test energiakeringése,  a  meridián vonalak masszírozása nyomán jelentős mértékben javul. A vendég kellemes, meditatív állapotba kerül, a hétköznapok feszültsége feloldódik, az ember lelki-szellemi működése kiegyensúlyozottabbá válik. A kezelt személy egészségi állapota,  3-5 shaolin masszázs kezelés után általában látványos, jól érzékelhető mértékben javul.

A kezelés kiválóan alkalmas a szervezet immunrendszerének erősítésére, a közérzet javítására, így minden betegség megelőzésében nagy segítséget nyújt.

Ellen javallatai:

Nagyfokú csontritkulás, visszeres testrészek, kismamák, szoptatós anyukák, nyílt seb, fertőző beteg, vérzékenység esetén, daganatos betegeknél, lázas, erősen köhögő betegek esetén!

Teljes kezelés: 50-55 perc! A teljes test nyomó-gyúró masszázsa, minden fő meridián kezelését és az összes főbb ízület igazítását foglalja magába. Tradicionálisan ruhában történik, (praktikus: kényelmes pamut póló és szabadidő ruha) talajra helyezett matracon, tatamin.

 

Az első shaolin masszázs kezelés most majdnem ingyen! Csak a helyiség árát kell kifizetni! (Pécs belváros: 500 Ft, Uránváros: 1000 Ft)

 

Januári és februári bérlet akció: négy shaolin masszázs kezelés áráért, öt masszázst kap, Igénybe veheti 1-2 fő! Vagyis kedvező: 4000 Ft/fő/ kezelés. Valamint ugyan ebben az árban kérhet siacu masszázst, vagy reiki kezelést is!

 

(Az ajánlat érvényes: 2014, február 28 -ig, vagy a szabad időpontok beteltéig, a kedvezmények nem összevonhatóak!!!)

 

Alap árak:

 

Egyszeri kezelés: 5000 Ft Pécs belterületén.

Rövid kezelés, láb, hát (35 perc) 3500 Ft

 

Bérletes kedvezmény:

 

10 alkalmas: 4500/ kezelés

igénybe veheti: 2-10 fő!

 

20 alkalmas: 4000/ kezelés

igénybe veheti: 2-20 fő!

 

 

Természetesen számlaképesek vagyunk,  adószámmal rendelkező magánszemélyként végezzük a masszázs tevékenységet mindannyian!

 

Kiszállást vállalunk: Pécsett! Valamint üzemanyag térítés mellet Baranyában is kimegyünk, ha a megrendelő úgy kívánja!

Masszázs kezelések  fix helyszínen:

Pécsett a  belvárosban, a Szent István téren valamint: Pécsett az uránvárosi Mecsek fitnesz edzőteremben; csak előzetes bejelentkezés alapján, az időpont egyeztetések végett!

 

 

Kapcsolat – bejelentkezés

 

irodai_evolucio

 

Íme egy másfél perces rövidfilm a shaolin masszázsról

Egy érdekes cikk a témával kapcsolatban

 

 

Tisztelt külhonban tevékenykedő barátaink- honfitársaink!

Lehetőséget szeretnénk adni az Ausztriában és Németországban élő és keményen dolgozó  nehéz, monoton és / vagy fokozottan stresszes munkát végző honfitársainknak, akiknek erre igényük van, de pont a hely adta körülmények ezt nem teszik lehetővé, hogy megfelelően karban tartsák magukat.

 

 

Várjuk azok jelentkezését is, akik: minőségibb életet és stabil egészségi állapotot szeretnének fenntartani! Mind ezt megfizethető áron! ( Legolcsóbb Bp-i magyarországi áron: 6000 Ft, így keress rá: yumeiho, korokan, táltos, shaolin masszázs)

Az ár: 20 Euro / kezelés

Annak a logisztikai megoldása, hogy ez könnyen és mindenki számára gazdaságosan megvalósulhasson, szükséges, hogy 4-8 fő jelezze egy környékről az igényét!
A kilátogatásunkat  legközelebb 2014. tavaszára tervezzük!!!

 

 

Íme egy másfél perces rövidfilm a shaolin masszázsról

 

Kapcsolat – bejelentkezés

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!