Bejelentés


Shaolin masszázs Nem csak shaolin szerzeteseknek....


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Energetikai kezelés:

 

 

 

Frissített információk a: http://www.shaolinmasszazs.hu/

 


A japán Reiki, a kínai Csí, vagy az indiai Prána, ugyan azt az egyetemes életerő energiát jelenti ami a tudósok megfogalmazása szerint null-ponti, vagy kozmikus energia.


Az univerzális életerő mindent és mindenkit áthat. Ez az energia az, amiből minden tapasztalható dolog megnyilvánul, és az ami a megnyilvánult dolgokat fenntartja.


Ezt az életerő energiát minden egészséges élőlény maga veszi magához a szükséges mennyiségben, amennyiben a megfelelő testi és a lelki egyensúllyal rendelkezik. Amikor valami belső vagy külső behatás miatt ez az egyensúly felborul, s nem vagyunk képesek megfelelő mennyiségben és minőségben ellátni magunkat ezzel az életerő energiával (melynek fizikai tünete egy betegség), akkor tud segíteni egy olyan beavatott személy, aki képes ezt az egyetemes életerő energiát kérni és közvetíteni a gyógyulni, regenerálódni vágyó ember számára.

 

Az energetikai kezeléskor a csakrák tisztítása, harmonizálása történik, ezután következik az aura feltöltése életerő energiával, s ennek következtében oldódik a stressz, erősödik az immunrendszer. Beindulnak, felerősödnek a test öngyógyító funkciói. Az energetikai kezelés során, a lemerült aurát, s az energia hiányos területeket a kezelő személy a csakra (energia befogadó) rendszeren keresztül feltölti, fizikai, testi, lelki frissességét adva –  egyensúlyt teremtve éri el  a prána vagy reiki kezelés alkalmazásával.


A lehetőség adott, minden gyógyulni és változni vágyó ember számára; s javasoljuk számodra is hogy sajátítsd el ezt a képességet!

 


Ellen javallatai:

Minden más energetikai kezelésen átesett személynek ellenjavallt 24 órán keresztül, nem keverhetőek sem egymással sem fizikoterápiás vagy más energiát, rezgést alkalmazó kezeléssel!!!

 

 


Íme egy hét perces rövidfilm az energia kezelésről:

http://www.youtube.com/watch?v=Ms8NRbSzkhI

 

Bejelentkezés az alábbi linken:


Kapcsolat – bejelentkezés

 

 

Egy link a témával kapcsolatban:

http://boldognapot.hu/blog/prananadi/

 


 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!